Welcome

Experts rekruteren Yunnan Ecological Tourism Development

Originele titel: Expert adviseur Yunnan Ecological Travel Development in de laatste tijd, de Tentax College "Biologische Diversiteitsbescherming en Collaborative" Samenwerking in biologische diversiteit "Serie Live klasse, Professor, Reis van Toerisme, Sun Yat-Sen University, Verenigde Naties UNESCO-directory Heritage Duurzaam Toerisme Voorzitter Zhang-dynastie, een interpretatie van de recente release van de normen van de bosbouwindustrie Standaard "Natuurbescherming Ecotoerisme-normen", om de nieuwe ontwikkeling van Yunnan-ecotoerisme te bevorderen.

  Yunnan Dynamic Plant Resources zijn verrijkt als "Animal Kingdom" "Plant Kingdom" "World Garden" "Species Genbate" is een van de meest voorkomende delen van de biodiversiteit in de Northern Hemis.

Hoe te vertrouwen op relevante wet- en regelgeving en standaardisatiestandaarden om het evenwicht te bereiken tussen natuurlijke ecologische bescherming en economische ontwikkeling van het toerisme? Zhang Chaozhi gelooft dat Yunnan Mooie natuurlijke landschappen en kleurrijke nationale middelen een solide basis hebben gelegd voor het uitvoeren van ecologisch toerisme. Het ontwikkelen van ecotoerisme, de sleutel tot het oplossen van toeristische activiteiten en hulpbronnenbescherming, operationeel management en hulpbronnenbescherming, ontwikkeling en constructie en hulpbronnenbescherming deze 3 op core-tegenstrijdigheden.

De bekendmaking van "Natuurlijke bescherming Ecotoerisme Specificaties" is ontworpen om het reisgedrag van de toeristen, het bedrijfsgedrag van de toeristen te reguleren en het ecologische toerisme een duurzaam toerisme te maken.

  "Eco-toerisme is niet beperkt tot toerisme-toerisme, traditionele toeristische producten kunnen niet langer voldoen aan de gediversifieerde behoeften van toeristen. Alleen het bieden van innovatieve toeristische producten kunnen toeristen ontmoeten om nauwe natuur te krijgen, terug te keren naar de psychologische behoeften van de natuur.

Zhang Chaozhi als een geval in de ontwikkeling van Zhangjiajie ecotoerisme, en interpreteert het ontwikkelingspad van "Pioneer Product + Business Model + Communication Platform" dat de innovatieve ecotoerisme-producten kan volgen. Om te bevorderen van hoogwaardige productinnovatie in toeristische ondernemingen, relevant Departementen moeten de Pioneer Enterprises cultiveren en ondersteunen, gecentraliseerde innovatie aandrijven.

Tegelijkertijd betekent de ontwikkeling van ecologisch toerisme dat buitenlands kapitaal de invoer van toeristen is binnengegaan en het leven van lokale bewoners zal grote impact opleveren, dus het is noodzakelijk om een ??geschikt renteverdeling te vestigen om de relatie tussen bewoners en ondernemingen. Bij Zhang-dynastie, "Natural Protection Local Ecotoerisme-standaarden" Regelde en ge?mplementeerd, de provincie van Yunnan, reguleert goede toeristen, co?rdineert de verdeling van toeristische bedrijven en lokale bewoners, zal de nieuwe ontwikkeling van ecotoerisme doen.

  De "grote kapitein" "grote kapitein" wordt gezamenlijk gelanceerd door de begeleiding van de provincie Yunnan en toerisme, provinciaal toerismeplanning-onderzoeksinstituut en Yunnan Tengyun Information Industry Co., Ltd. (Li Si Fan) (Editor: Xu Qian, Zhu Hongxia) Deel meer mensen om te zien.