Welcome

Eastern Army Navy Air Force a Tour Flight Training: White Ying Yixiao

Om middernacht op 18 april, Zhedong Airport, een klap in de rustige nachtelijke hemel, sleepten verschillende drie generaties van drie generaties de lichtblauwe staartvlammen, die de militair van het oostelijke leger-vliegtuigen is. Scènes in het midden van de nacht en de dageraad.Voor de risicogevaren tijdens de vlucht wordt de brigade zorgvuldig voorbereid, zorgvuldig voorbereid en ontwikkelen ze wetenschappelijk trainingsprogramma’s, volledig hun ideologische mobilisatie, het opleidingsonderzoek en speciale verwijderingsboren versterken om de trainingsvereisten van trainingspersoneel, technologie en fysieke training te waarborgen voorwaarden.

Om 5 uur ‘s ochtends, onder de hemel, wordt een jager veilig teruggestuurd. Als de piloot, Shenyang die de laatste jager en landing bestuurt, is de markt met succes afgerond in de volgende helft van de stad.

(Fotorapport: Tian Jianmin Wen Zewu Xiong Hao).