Welcome

2016 Top tien wetenschappelijke communicatieincidenten kondigden de "alfa-hond" en andere incidenten aan

2016 Top tien wetenschappelijke communicatie-incidenten worden gepubliceerd op het toneel van de populaire activiteiten van China (Beijing Science and Technology News] Menselijke twee gedetecteerde zwaartekrachtgolven, Einstein Prophecy werd bevestigd op 11 februari, de National Science Foundation en Ligo de wetenschappelijke samenwerkingsorganisatie heeft aangekondigd Met succes gedetecteerde zwaartekrachtgolven, die de eerste keer is om de zwaartekrachtgolven direct te detecteren, wordt een belangrijke mijlpaal op het gebied van natuurkunde en astronomie. In 1916 stelde Einstein voor in de algemene relativiteitsprofetie dat de zwaartekrachtgolf kan bestaan. Deze profetie is bevestigd.

"Alpha-hond" veegt Li Shi Shi, en het kunstmatige intelligente onderwerp is snel opwarmd op 9 maart, en de kunstmatige intelligente GO-software ontwikkeld door Google Company Alphago Four is meer dan één strijd. De oorlog "People’s Dog" heeft de persistentie van het publiek geactiveerd van kunstmatige intelligentie.

Burgers hebben meer dan 10% van de wetenschappelijke kwaliteit, waarbij het ontwikkelingsplan "13e vijfjaren" in 2016, verlost, uitgegeven door 2020 "Het aandeel van de burgers heeft wetenschappelijke kwaliteit 10%" strijd, die de bouw van burgers als basis sociaal markeert Engineering, in de algemene positie van de nationale economische en sociale ontwikkeling van mijn land, en is een uitgebreide constructie geworden van een goed-off-samenleving en innovatieve landen. Een van de bezienswaardigheden van de bouw. De onderzoeksinformatie laat zien dat in meer dan 30 ontwikkelde landen in het Westen, burgers een wetenschappelijke kwaliteit hebben in meer dan 10% van het aandeel van wetenschappelijke kwaliteiten.

Om de constructie van innovatieve landen en de alomvattende constructie van een goed-off-samenleving effectief te ondersteunen, zal mijn land "meer dan 10% van het aandeel van de burgers met wetenschappelijke kwaliteit" als een van het "13e vijfjarenplan" National Economie en sociale ontwikkeling. De "drie clubs", wetenschappelijke en technologische innovatie "twee vleugels" begonnen op 30 mei, de National Science and Technology Innovation Conference, de Chinese Academie van Wetenschappen en de Chinese Academie voor Engineering, het negende nationale congres van de Chinese Academy of Science of Science Technologie "De conferentie benadrukt wetenschappelijke en technologische innovatie, wetenschappelijke popularisatie is twee vleugels om innovatie en ontwikkeling te realiseren, en het is noodzakelijk om wetenschappelijk te worden en de equivalenten van technologie-innovatie te populariseren. Zonder de algemene verbetering van de wetenschappelijke kwaliteit van de hele mensen is het moeilijk om een ??groot-kwaliteitsinnovatie-leger vast te stellen, wat moeilijk is om snelle transformatie van wetenschappelijke en technologische prestaties te bereiken. Dit bevordert de ontwikkeling van de wetenschappelijke popularisatie van mijn land in ons nieuwe historische startpunt, en is zeer belangrijk. Super 100 Nobs Awards Lord Affairs Amitted, opgeroepen voor de stop-anti-genetische technologie op 29 juni, meer dan de top 100 Nobelprijswinnaars, uitgegeven aan de Verenigde Naties en Regeringen en dwingen het genetische gewas. Het gedrag van 100 Nobelprijswinnaars heeft opnieuw een golf van Climax weer opgezet. De eerste kwantumsatellietlancering van de wereld nam de hoofddeskundige de leiding in het interpreteren van civiele vooruitzichten op 16 augustus, de eerste Quantum Science Experimental Satellite heeft met succes gelanceerd in Jiuquan, die een belangrijke stap in het Space Science-onderzoek van mijn land markeerde. Het expertteam onder leiding van Pan Jianwei, Chief Scientist of Quantum Science Experiment Satellite, interpreteerde de relatie tussen Quantum Password en de levens van de mensen.

"Tiangong No.2" is succesvol gelanceerd en SpaceProop Gestimuleerde Jeugdwetenschap Dreams op 15 september, als het eerste echte Ware Ware Space Laboratory, Tiangong No. 2 met succes, en op 19 oktober met Shenzhou 11 Spacecraft Automatic Rendezvous Docking Success.

Astronaut Jing Hai Peng, Chen Dong’s werk in Tiangong No.2, is na 30 dagen geretourneerd, die een nieuw record van de ruimte-inwoner van de Chinese astronauten cre?erde. Astronauten hebben een reeks ruimtetests in de ruimte uitgevoerd en hebben ook een "Space Science Class" opgenomen bij de nationale jeugdvrienden. Levendige experimenten en generieke verklaringen Laat het publiek de charme van de Aerospace Science voelen, en het enthousiasme van de tiener vrienden inspireren voor de wetenschap.

China Snel opende "God", die elektromagnetische golven ontvangt van de diepten van het universum 25 september, staat bekend als "China TIANSAI" Snelle (500-meter-tone bal "in de afgelopen 22 jaar, beginnend diepten van het universum elektromagnetische golf te ontvangen . Dit is ‘s werelds grootste enkelvoudig kaliber, de meest gevoelige radiotelescoop met onze eigen onafhankelijke intellectuele eigendomsrechten.

Na snel was voltooid, wek ik de nieuwsgierigheid van het publiek op. Kunnen we het geluid echt horen van de buitenaardse beschaving? Super El Ni?o is gebeurd dat de meteorologische afdeling wetenschappelijke geluiden heeft uitgegeven op 30 oktober en de uitgebreide beoordeling van het National Climate Center gelooft dat het sterkste El Ni?o-fenomeen sinds de 20e eeuw in 2016.

Dit El Ni?o-fenomeen heeft aanzienlijk naar het wereldwijde klimaat gebracht en heeft ook invloed op de aspecten van de economische en sociale ontwikkeling van mijn land.. 4 eenheden, waaronder het National Climate Center en het openbare meteorologisch servicecentrum over het gebeuren van dit Super-Eal Nino-incident, het ontwikkelingsproces wordt nauw gevolgd door monitoring, het uitgeven van wetenschappelijke autoriteit via verschillende communicatiekanalen en wordt vrijgegeven voor het publiek. Lang 5 maart met succes gelanceerd, met de upgrade van de raketrealisatie tot 3 november, wordt China’s grootste raket changzheng met succes gepromoot in het Chinese Wenchang Space Transportation Square, dat de lancering van de lancering en vervanging van mijn land markeert, markeert ook mijn land. het land van de ruimtevaart in de ruimte. Hoewel het eindresultaat succesvol was, heeft het proces van "lang 5 maart" première meerdere wendingen en beurten ervaren, en zelfs in ontslag.