Welcome

2021 万 万 行 – 青海 频道 – People’s Network

Ik luister naar het verhaal! "万 万 行", laten we het hebben over "kanaal"? In augustus 2020 werden de 3e leiders ontmoeting van de Mekong River en Lanjiang 6 gehouden. China, Cambodja, Laos, Myanmar, Thailand en Vietnam hebben de versterking van partnerschappen uitgegeven, die een gemeenschappelijke welvaart bereikt, en brengt naar voren om de ontwikkeling van de zwarte samenwerking en de nieuwe kanalen van International Luhai Trade te bevorderen, dit merk Mask 6 binnenlands samenwerken in de nieuwe ontwikkelingsfase van de internationale handel in Land Sea. Op de 13e, het departement Publiciteitsafdeling, de Qinghai Provincial Party Committee, gezamenlijk georganiseerd door het Partij-comité van de twee provincies en districten van de autonome regio Tibet, is de People’s Daily, de Qinghai-tak die wordt gehost door de dagelijkse Qinghai-filiaal van het volk – 万万 行 行 行 大 启 启 启 启 启 启 启 启 启 西 西 西 西 西 西 西 西In de komende 18 dagen zullen bijna 100 journalisten uit meer dan 20 media in binnen- en buitenland glad zijn van de bron van de rivier de Lanjiang, diepgaand in Qinghai Yushu, Tibet Changdu, Yunnan Linyi en andere plaatsen, gericht op de economische ontwikkeling van het Yuekue-bekken, ecologische bescherming, humanistische uitwisseling, de implementatie van mensen, enz. Om rapporten te interviewen, de prachtige verhalen over het goede te vertellen. People’s Daily Looks In the Trice – We vertrekken! Op de 13e, het departement Publiciteitsafdeling, de Qinghai Provincial Party Committee, gezamenlijk georganiseerd door het Partij-comité van de twee provincies en districten van de autonome regio Tibet, is de People’s Daily, de Qinghai-tak die wordt gehost door de dagelijkse Qinghai-filiaal van het volk – 万万 行 行 行 大 启 启 启 启 启 启 启 启 启 西 西 西 西 西 西 西 西Het wordt gemeld dat in de komende 18 dagen bijna 100 journalisten van meer dan 20 media in binnen- en buitenland onder de bron van de rivier de Lanjiang, diepgaand in Qinghai Yushu, Tibet Changdu, Yunnan Linyi en andere plaatsen, focussen op De economische beschikkende economie-ontwikkeling, ecologische bescherming, menselijke uitwisseling, implementatie van mensen, enz., En verklaart het prachtige verhaal van het fysieke bekken.