Welcome

Het huishoudelijke enquête wordt nu gedraaid om Xinjiang 11.000 huishoudens te starten. Sommige mensen roepen u een account.

  Tianshan Net – Xinjiang Daily News (Reporter Peak Report) 1 maart Residents Records familie per dag en uitgaven om nationale bewoners samen te vatten en inwoners van Xinjiang kunnen gegevens domineren.

  Volgens Wang Yongyang, directeur, directeur van de Investigingsafdeling van de Residents of Xinjiang Survey Corps.

Deze monsters zullen dit jaar de rotatie voltooien om ervoor te zorgen dat de monsters meer in overeenstemming zijn met de werkelijke situatie.

  Het is duidelijk dat deze rotatie in 5 fasen zal worden voltooid.

Sinds in maart, op basis van de zevende bevolkingscensusgegevens, worden de basisgegevens gevormd en geverifieerd. Vanuit juni wordt het geselecteerd in de markt- en provinciale communautaire monsters. Vanaf augustus implementeren wij de ZOMBIE-enquête-community, de residenti?le lijst voorbereiden en onderzoeken en onderzoeken. Verlies de monsters, van november, het inspectiehuis heeft een maandelijkse testnota voltooid en de offici?le boekhouding begon in december. De resident-enquête is een belangrijke levensonderhoud van de mensen in ons land om de inkomsten, consumptie en andere levensomstandigheden van bewoners nauwkeurig te begrijpen, in detail de veranderingen in bewoners, werkgelegenheid, verblijfs- en communautaire omgeving.

De ingezetenenquête maakt gebruik van een gelaagde, meertraps, een methode om de proportionele en willekeurige isometrische bemonstering van de bevolkingsgrootte te combineren en bepaalt ongeveer 400.000 rekeningen in het land. Het National Bureau of Statistics verzamelt en analyseert regelmatig bewonersrekeningen, wat de omzet en uitgaven en structurele gegevens samen te vatten. Door alle bewoners en stedelijk landelijke inkomensgegevens te onderzoeken, is het een belangrijke basis voor de nationale en partijcommissies om het levensonderhoud van mensen te ontwikkelen en beleidseffecten te beoordelen. Het is een belangrijke referentie voor onderzoek naar hoogwaardige ontwikkeling, plattelandsverjonging en gemeenschappelijke welvaart. De relevante afdelingen ontwikkelen belangrijke gegevens van de minimale woongarantie, minimumloon, juridische compensatie en andere normen.

  Wang Yongyang zei, om residentieel onderzoek van monsterveroudering te voorkomen, ervoor te zorgen dat monstervertegenwoordiging, verbetering van de gegevenskwaliteit van het huishoudelijke enquête en het monster elke 5 jaar onderzoekt. Ik kijk uit naar het onderzoek van Xinjiang-mensen werkte samen met de steun van dit huishoudelijke enquête-sample grote rotatie, evenals een goede boekhoudelijke gewoonte, gebruik het accountboek van het gezin, verzamel elke precieze kleine gegevens, verzameling Het is een nationale ontwikkelingsgegevens, echt record Nieuw tijdperk, rekeningen nieuw leven.