Welcome

China Telecom Guangdong Company Joins Huan Peng Model Punt en Gezamenlijk Laboratorium

Het is duidelijk dat het Guangdong Telecom Zhengeng-model is gemaakt door Guangdong Telecom, Huawei Company, is China Telecom’s eerste bedrijfswolk / ondersteuning cloud, Tianyi cloud, netwerkwolk, overheid cloud multi-scène, open veiligheid, Saifeng ecologisch model bordpunt.

Het werk wordt gelanceerd in oktober 2019, dat is gepositioneerd om operators open innovatie in het berekeningsveld te openen, om met bedrijfs continu risico om te gaan, onafhankelijke innovatie, hoge prestaties te bouwen en gemakkelijk om het berekeningssysteem uit te breiden, en geleidelijk een toonaangevende computersector uit te breiden. , het ontmoeten van diversiteitsvraag. Op dit moment heeft Guangdong Telecom de aanpassing en lancering van de gepersonaliseerde overheidsactiviteiten en ondernemingen voltooid. Door productietestverificatie, wordt het nieuwe systeem van Tupeng-servers vergeleken met het oorspronkelijke systeem, de doorvoer- en respons-prestaties van één machine ongeveer 20% , en de congenitale verwerkingscapaciteit is 60% verhoogd. De effici?ntie verbetering wordt verminderd in werking en onderhoudskosten.

Tegelijkertijd, in het Guangdong Telecom-gegevensraquefess-platform, voltooit de gedistribueerde database-antdb op basis van de implementatie van de Songpeng-servers de vervanging van de bestaande marktaanvragen van de database-set. In OLAP-scenario’s, op basis van de prestaties van de prestaties van X86 Server + Antdb-database, op basis van de multi-core architectuur, single-machine-viaput- en responsprestaties en is het opslaan van gegevensanalyse-tijd verbeterd.

Het "Tianyi-perspectief" -bedrijf ontwikkeld door Guangdong Telecom is voltooid, inclusief de compatibiliteit van Tianyi Personnel Equipment Cloud City, en de technische stapelcompatibiliteit. Het zal uiteindelijk worden aangepast en gebruikt in Tianyi-cloud.

Op dit moment implementeert Guangdong Telecom de Songpeng-bronpool in omvang om zich voor te bereiden op de aanpassing van de volgende applicatie.

Het gezamenlijke laboratorium is gebaseerd op de Songpeng-server om drie centra te bouwen: bedrijfsontwikkelingscentrum, focus op Guangdong Telecom B / O-domein bedrijfsaanpassing ontwikkeling; TOB-ontwikkelingscentrum, focus op de ontwikkeling van de industrie-oplossing; Display Center, Focus, Weergave van distributie en innovatieresultaten. Het gezamenlijke laboratorium heeft nu de installatie-implementatie ingevuld en een werk van pijp Peng gelanceerd, die meer partners uitnodigen om deel te nemen aan telecommunicatiebedrijven en de aanpassing en innovatie van de oplossing.