Welcome

300 kleine zwaan is als een wetland in de rivier van de Minjiang-rivier

Little Swan speelt in het wetland van de rivier de rivier.

(江 河 口 图 图 图 图 下 公 公 公 公 公 公 公 公 公 水 水 水 水 水 面 水 面 面 面 水 水 面 面 面 水 面 面 面 面 水 水 面 水 "一" "" 一"一 一 一 披 一 Zegende op grote hoogte, een levendige scène.

De verslaggever die is geleerd van het managementkantoor van de Minjiang River Hollowering National Nature Reserve. Sinds oktober heeft het aantal wetlands in de rivier in de rivier 300 bereikt.De verantwoordelijke persoon over het Minjiang River Wetland Park introduceerde dat Xiaofei eind oktober tot november naar het moerasland van de Minjiang-rivier kwam. Eind maart, het aantal noorden van het volgende jaar, overtrof het aantal 500.Mashan, Niu Mountain en Wolong Beach in Wetland Park zijn een geweldige locatie om de kleine zwaan te bekijken.

Twee uur voor en na een dag, het is de beste tijd om de kleine zwaan te bekijken.(Trainee Journalist Lin Liu) Yu Shaolin).