Welcome

Aanbieding, Chuanqi volledige subsidie, "grote truc"

Core Tip: Onder de steun van de regeringen in het hele land, Guangqi Chuanqi snel gereageerd op oproepen, lanceerde een gediversifieerde combinatie voordelen, laat subsidies om te upgraden, met echte auto inkoopvoordelen voordelen voor de consument. Sinds januari 2020 hebben 15 provincies en gemeenten lokale overheden achtereenvolgens de bevordering van de automarkt verbruik upgrade beleid om auto consumptie expansie te promoten.

Onder de steun van de regeringen in het hele land, Guangqi Chuanqi snel gereageerd op oproepen, lanceerde een gediversifieerde combinatie voordelen, laat subsidies upgraden, en echt de aanschaf van een auto bijstandsuitkering consumenten.

Het is duidelijk dat het Algemeen Bureau van de Beijing Municipal People’s regering op drukken en verspreiden van het bericht van Beijing verder te bevorderen hoge emissies oude motorvoertuigen phase-out-update-programma’s (2020-2021)", voorschriften van 1 april 2021 31 december 2021 in de periode, III, III emissienorm benzine personenauto en benzine truck eigenaren die in deze stad geregistreerd kan genieten van overheidssubsidies.

Voertuigen met verplichte schroot periodes moeten uiteengevallen zijn 1 jaar en ouder, en kan genieten van overheidssubsidies. Deze high-ontlading oude auto te elimineren "nieuwe politiek" in Beijing zal een deel van de oude auto stock indicatoren voor de lokale consumenten, die ongetwijfeld zal brengen Evangelie in vele honderden counselors en behoeften van de gebruikers in de wachtruimte bereik vrij te geven.

Volgens de lokale geleerden, Beijing zal ten minste 250.000 bijgewerkt voertuigen in Beijing zeker te trekken van de auto het verbruik tot op zekere hoogte.

Daarnaast zal de Beijing Municipal regering ook om te zetten in nieuwe auto consumptie bijdragen aan nieuwe aankopen in het jaar door het instellen van subsidies en de aankoop van een auto uur.

Binnen 24 uur na de Beijing Municipal regering is ge?limineerd na de "nieuwe regering", Guangqi Chuanqi snel gereageerd, aangekondigd 1: 1 follow-up, en de extra subsidies van Beijing consumenten tot 22.000 yuan.

Consumenten kunnen consumenten genieten van 8.000 yuan vervanging subsidies van Guangqi Chuanqi, 5.000 yuan financi?le subsidies, en Beijing merk exclusieve 9.000 yuan subsidies. Onlangs heeft de Foshan gemeentelijke overheid introduceerde ook "Kennisgeving inzake drukken en verspreiden van een aantal maatregelen (Trial) van de stad Foshan om de consumptie en de opwaardering van de automotive markt te bevorderen. En 3.000 yuan subsidies.

Op basis van deze, Guangqi Chuanqijiao, het bedrijf, lanceerde de eigenaar van de eigenaar van de Foshan gebied 4.000 yuan, verving de hoogste korting van 11.000 yuan, etc. Exclusive beleid, het activeren van het voertuig verbruik markt voor consumenten in Guangzhou, Guangqi Chuanqi ook gelanceerd subsidies de bevordering van Yue a effectief is om een groot aantal van de "lange wachten, langdurige", de excuser van de begroting, de dringende auto, met een lagere drempel meer value-for-money subsidies te helpen, en gemakkelijk te bereiken de wens. Het is vermeldenswaard dat met het oog op reizen van de consument veiligheid te garanderen, Guangqi Chuanqi vrij plus de CN95 high-efficiency air conditioner filter voor de aankoop van een auto. De meerderheid van de eigenaar gebruikers hoeven alleen te registreren om in te loggen op GAC Chicken APP, kunt u de Guangzhou Automobile Chuanqi App Reservation Technician gebruiken om de deur naar de bescherming upgrade te installeren.

Guangqi Chuanqi begint vanaf 1 april om een nieuwe ronde van de preferenti?le geschenken in nationale consumenten, met inbegrip van kortingen, financieel belang, vervanging subsidies, enz., Met volledige oprechtheid te lanceren, waardoor meer praktische voordelen voor de consument, ondersteuning feedback van consumenten.

Beoordeling Car Rechten + Maximum 3999 Curve: Neem deel aan de GS4 Lucky Draw activiteit, kan de hoogste korting kortingen, extra maximaal 3999 yuan auto reizen te krijgen, smart-versie en bovenstaande modellen spree: smart-versie of hoger kunnen genieten van 22.000 yuan Geschenken; 3 . Financi?le cadeau: Catsune 0 aanbetaling (met inbegrip van auto prijs / aankoop belasting / verzekering), 3 jaar renteloze, gratis 3 jaar van vertrouwen verzekering en 3 jaar 4. vervanging ceremonie: Geniet van de hoogste 8000 yuan vervanging (met inbegrip van de rapportage afval); 5. Residency: medisch personeel, sanitaire voorzieningen werknemers, epidemie preventie station personeel, geniet van de hoge 5.000 yuan liefde subsidies; 6. Gezondheid: aankoop van een auto gratis upgrade auto regulering CN95 effici?ntere airconditioning filter; 7. Care Periquo: Koop een Geen reden om de auto terug te keren binnen 7 dagen voor de kaart; auto met een maximum van 200.000 yuan ziektekostenverzekering (exclusief) te sturen.