Welcome

China’s intellectuele eigendom uitgebreide sterkte snel

  Deze krant Beijing 18 oktober (Reporter Pan Xu Tao) Het National Intellectual Propertion Development Research Center Evalueerde Onderzoek naar de intellectuele eigendomontwikkeling van China in 2020, en recentelijk de "2020 China Intellectual Propertion Development Status-evaluatierapport" uitgebracht.

Volgens het verslag, aangezien de implementatie van de National Intellectual Property Strategic Outline, heeft China’s Intellectual Property Development snel een solide basis ontwikkeld met vooruitgang van intellectuele eigendom.Sinds het 18e nationale congres van de Communistische Partij van China heeft China’s intellectuele eigendom uitgebreide sterkte een snelle sprong bereikt, en de nationale intellectuele eigendom uitgebreide ontwikkelingindex van 2010 is gestegen van 2010, de jaarlijkse gemiddelde groei.China’s intellectuele eigendom heeft een aanzienlijk verbetering, en de effici?ntie van intellectuele eigendomsrechten wordt versneld en het niveau van intellectuele eigendomsbescherming is volledig versterkt en het intellectuele eigendomssysteem heeft een grote verbetering.

(Editor: Yang Guangyu, Hu Yongqiu) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.