Welcome

8 Huisvesting Provident Fund Business Can "The Province" Zhongan Online Lu’an Channel Li A News Liu’an Informatie

  Een paar dagen geleden heeft de verslaggever geleerd van het Municipal Provident Fund Center dat de Digital Provident Fund Construction en Reserve Golden Network in onze stad een breed scala aan capaciteiten en hoge service management-effici?ntie heeft bereikt. De verslaggever leerde van de vergadering, het City’s Housing Provident Fund Integrated Service Platform omvat het centrumportaal, online kantoorzaal (Unit Network Hall, Personal Network Hall), Self-Service Terminal, 12329 Service Hotline, 12329 SMS Service, Wechat Public Number, Provident Fund Weibo en de acht servicekanalen zoals de app, vormden een volledig assortiment, een driedimensionaal servicemanagementsysteem en vertrouwen op het provinciale overheidsnetwerk "COP" -platform, het versterken van netwerkbeveiligingsbeheer, het besparen van de bedrijfskosten en verbetert het management effici?ntie. Op dit moment heeft het Centrum het "Whole Administration Network Office, Colcalog Actual Office, Two Ground" en andere middelen aangenomen, heeft het woningvoorziening Fonds "Cross-Provincial Uniteral" -activiteiten volledig beheerd.

Voornamelijk handvat: uitgegeven een borging en gebruikscertificering van een lening en gebruik Certificaat, alle huisvesting Provident Fund Personal Housing Loans zijn ook duidelijk; normale pensionering-extractiefondsen, aankoopbehuizingvoorziening Fonds; Persoonlijke huisvesting Provident Fonds Deposito’s en andere informatie, van tevoren Voorziening Fund Leningen; Huisvesting Provident Fund Unit Registration Account Opening, Housing Provident Fund Unit and Personal Payment Information Change en andere 8 jaar. Tegelijkertijd heeft het Private Private Property Property Property Private Private Private Prives-onroerend goed in het hele land interconnection of Service-kanalen behaald in de woningbouwkanalen.

  Volgens rapporten bestaat de City’s Housing Accumulative Fund-website uit twee delen: "Unit Network Hall" en "Personal Network Hall". Op dit moment zijn 20 incassodiensten, 18 extractiediensten, 6 leningdiensten en 7 individuele netwerkkantoor ge?mplementeerd. Dek in feite alle zakelijke reikwijdte van het City Provident Fund Center.

(西 报报 记 记).