Welcome

Beijing Fengtai: "Beleid + Fonds" Double Gift Balance Innovation and Entrepreneurship

Cui Yonggang, directeur van Beijing Labor Service Management Center, Awards. Deze wedstrijd is gemaakt door Beijing Fengtai District Human Social Security Bureau Entrepreneurship Guidance Service Center, MKB Service Center, Zhongguancun Fengtaiyuan Science and Technology Entrepreneurship Service Center, Fengtai District Retired Military Service Center, Fengtai District Youth Federation, Fengtai District MKB innovatie en ondernemerschap Promotie. Het is gemeld dat deze Fengtai-district om innovatie aan te moedigen, bereid is om 5 miljoen investeringsintenties op te nemen, tot 3 miljoen ondernemersgarantie-leningen.

De Contest Ge?ntegreerde 2021 Beijing Gepensioneerde Militaire Ondernemer Innovatie Competitie District Selectie, 2021 "Chuangke China" Innovative Entrepreneurship Competition, "Ondernemerschap Peking 2021" Innovation Entrepreneurship Competition, etc. "Entrepreneur Tower 2021" Innovative Entrepreneurship Competition, gericht op het aantrekken van meer innovatieve ondernemersprojecten Genoegen nemen in Fengtai, waardoor de werkgelegenheid van meer kwaliteit vergroten, de innovatieve ondernemersatmosfeer en ecologische omgeving verbetert, die effectief jeugdwerkzaamheden en innovatief ondernemerschap combineert, en dus instructieve innovatie ondernemende vitaliteit, opgraving van hoogwaardige ondernemerstalenten en projecten, bouwen een creatief ontwikkelingspatroon van de industrie, Om een ??ontwikkelingsfeer van de industri?le integratie te cre?ren en het algemene niveau van ondernemerschap in de wijk Fengtai te verbeteren. De gebeurtenisarrangement van deze wedstrijd volgde onmiddellijk het nationale "openbare ondernemerschap, innovatie", gecombineerd met de focus van de vastgoedontwikkeling en ondernemerssituatie, verdeeld in de belangrijkste concurrentie en speciale concurrentie, de belangrijkste concurrentie met harde wetenschappelijke en technologieprojecten Als hoog-precisie-industrie?n en overzeese kwaliteitsondernemerschapsprojecten zijn de hoofdrichting, en de speciale tour is gericht op de richting van pensioenmedewerkers. Het is de moeite waard om te vermelden dat om de eerste strategie van regionale talenten te implementeren, het ontdekken en cultiveren van hoogwaardige ondernemersprojecten met overzeese studenten als het hoofdgedeelte van het buitenland, Peking Fengtai, in vergelijking met het verleden evenement, deze wedstrijd, de oprichting van " Entrepreneur Tower 2021 "Innovatie en ondernemerschap De overzeese talenten in de wedstrijd blijven regionale industrie?n handhaven en bevorderen ontwikkeling van hoge kwaliteit. De wedstrijd duurde 2 maanden. Sinds de start is er in totaal 93 uitstekende deelnemende teams. De wedstrijd wordt uitgevoerd in de vorm van "on-site roadshow + interactieve defensie + deskundige rechters", het mededingingsproces is ongemakkelijk, en het project met onafhankelijke innovatie en een goede sociale waarde wordt onthuld, de deelnemers zijn gepassioneerd, volledig tonen hun project Voordelen en professionele mogelijkheden. De daaropvolgende verdedigingskoppelingen duwen ook de atmosfeer naar de climax.

Na felle concurrentie onderscheidt een totaal van negen projecten, en uiteindelijk "industri?le organische uitlaatgas ultra-low emission control-technologie" wordt project toegekend, "industri?le fout AI auscering technologie platform" en "blokketting-gebaseerde RMB digitale circulatie- en supervisieplatform "Project won de tweede prijs," aangepaste service en drugsontwikkeling "," Smart Motor Control System "en" Quantum Point Light-Emitting Chip "-project won de derde prijs. "Grootschalig automatisch rijgevers simulatieplatform LASVSIM" Project won de "jaarinnovatie potenti?le award", "AI Fresh Vision Scale" -project won de "jaarlijkse ondernemer Popular Award", "Beijing Yun Medical Tang Medical Cloud Image Project" Project Winner " Investment Value Award. Om de concurrentie effectiever en effectiever te maken, biedt het Competition Organizing Committee een genereuze beloningsteun van beleid, fondsen.

Naast de concurrentieprijs kan het winnende project ook de voorkeur hebben om het maximum van 5 miljoen investeringen in Zhuhai-technologie te ontvangen, met behulp van een jaar 100 vierkante meter internationaal delen van kantoorruimte; geniet van de hoogste 3 miljoen ondernemersgarantie-leningen die door het districtsmens worden geleverd Middelen en Social Security Bureau; Geprefereerd krijgen de aanbevelingskwalificatie van deelname aan de verschillende gemeentelijke innovatie en ondernemers in Beijing; de aanbevolen aanbeveling van het 2021 Fantai-district Excellent Entrepreneurial-project kan worden verkregen voor uitstekende selectieproject Award-fondsen.

Er wordt gemeld dat het "ondernemerschap" innovatie-ondernemerswedstrijd in het derde jaar is gehouden. Onder de eerste twee sessies werden het totale aantal subsidies en prijzengeld gedistribueerd, 31 hoogwaardige ondernemingen werden geselecteerd. Na het spel verbreedt de 8-jarige financieringsgrafiek de bedrijfsinvesteringen en financieringskanalen, "Ondernemerschap Fengtai" merk begonnen.

Beijing Fengtai Menselijk Social Social Security Bureau zal de middelen verder verzamelen om een ??regering te vormen om te helpen bij het ondersteunen, cre?ren van een goede wijk zakelijke omgeving en helpen bij het helpen bij het helpen bij het helpen bij het scheuren van ontwikkeling. (Editor: Bao Congying, Gao Xing) Delen Laat meer mensen zien.