Welcome

China (Rizhao) Nieuws Fotografie Zhou Excellent Work National Tour wordt gehouden in Zhengzhou

  Guangming.com op 29 mei, China (Rizhao) Nieuws Fotografie Zhou Youxiang werkt en "Sunshine Coast Vitality Sunshine" Toerisme Fotografie Works National Tour (Zhengzhou Station).

Tegelijkertijd schopte ‘Sunshine Coast, Vitality Sunshine’ Cultural Tourism (Henan) -promotieactiviteiten in Zhengzhou City, de provincie Henan. "Sunshine Coast Vitality Sunshine" Cultural Tourism (Henan) Investment Promotion Conference and Correction Signing Ceremony werd gehouden in Zhengzhou JW Marriott Hotel.

Henan provinciale culturele en toerismepartij secundaire secretaris, directeur van de DIT DIDI, het Permanent Comité van het Comité van Rizhao Municipal Party, Liu Zhaoliang, Deputy Mayor, leverde een toespraak.

Zhao Jianwei, vice-president van de zon, China Nieuwsfotografische associatie, lid van de partijgroep Henan Provinciale cultuur en toerisme, Zhou Yaoxia, plaatsvervangend directeur van Zhengzhou Cultural Radio en Television Tourism Bureau, en Li Mingwei en andere leiders woonden het evenement bij.

Zhengzhou City Sleutel Travel Service, de verantwoordelijke persoon, de persoon die de leiding heeft over de provincie en provincies in Rizhao City, de persoon die verantwoordelijk is voor het bedrijf, de media-verslaggever, enz. "Sunshine Coast, Vitality Rapo" Cultural Tourism (Henan) serie promotieactiviteiten on-site promotieactiviteiten, georganiseerd door de regering van Rizhao Municipal People, Rizhao City Cultury en Tourism Bureau georganiseerd, Zhengzhou Cultural Radio en Televisie en Tourism Bureau Co-georganiseerd aan " Sea Yuxi Siki "is het thema, en het is ontworpen om de economische en handel, literatuuruitwisseling en samenwerking tussen Japan en Zhengzhou verder te verbeteren, de markt van Henan toerisme verder te ontwikkelen en de marktvitaliteit van de zomertoerisme te activeren. Aan het einde van de twee velden, de reeks samenwerkingsovereenkomst Promotie, Jiang Ji Ding, zhang Hui Shuji en andere leiders waren getuige van de ondertekening van de reeks strategische samenwerkingsovereenkomsten, de regering van Rizhao Municipal People en de Henan Provincial Culture en Tourism Hall, Rizhao Culture and Tourism Bureau en China US International Entrepreneurial Port Henan Co., Ltd. Ondertekend een strategische samenwerkingsovereenkomst.

Tegelijkertijd hebben de belangrijkste schilderachtige plekken van Rizhao City, de vertegenwoordigers van het reisbureau een samenwerkingsovereenkomst ondertekend met het bekende reisbureau van Henan.

Sunshine City introduceerde de bergen en het menselijke landschap van de zon tot de gast door de video.

Dit evenement wordt omringd door verschillende elementen van het toerisme, met behulp van de "Wen Travel Promotion Association + Photographic Exhibition + Text Travel Shop", zal inschrijven Promotie, fotografietentoonstelling en literaire grondstoffen tentoonstelling organische binding. De gasten die de tentoonstelling bezoeken naar China (Rizhao) Nieuws Fotografie Zhou Youxiang werkt in Zhengzhou, Provincie Henan, bezoekt China (Rizhao) Nieuws Fotografie Zhou Excellent Work Show China (Rizhao) Nieuws Fotografie Zhou Youxiang Werken en "Sunshine Coast Vitality Sunshine" Toerisme fotografie werkt tentoonstelling (Station Zhengzhou) Sinds 28 mei tot 30 jaar, de Tour of Zhengzhou Marriott Hotel wordt tentoongesteld in Zhengzhou Marriott Hotel. The Zhengzhou Station Tour is ook de tweede stop van 2021 China (Rizhao) Nieuws Fotografie Zhou Youxiang Photory National Tour Tentoonstelling, de tentoonstelling wordt gehost door de China Nieuwsfotografie Society, de regering van Rizhao Municipal People, Rizhao City Culture and Tourism Bureau, Rizhao Daily .

De tentoonstelling heeft een drie-jarige (Rizhao) nieuwste deelnemer in de zon, van verschillende niveaus samengebracht, van verschillende niveaus, vertoonden verschillende perspectieven het natuurlijke landschap, de historische cultuur, de volksstad, en de sociale ontwikkeling van de zon, weerspiegeld in de afgelopen jaren . Nieuwe veranderingen, nieuwe ontwikkeling, nieuwe prestaties in de ontwikkeling van Sunshine Cultural Tourism, om de zon verder te introduceren, de zichtbaarheid van zonneschijncultuur te verbeteren, en vormt de "zonnekust Vitality Sunshine" City Merk is van groot belang.

Tekst / Zhu Yuanger Fotografie Li Dawei Zhao Jianwei China (Rizhao) Nieuws Fotografie Zhou Youxiang werkt in Zhengzhou Convention and Exhibition Center Square China (Rizhao) Nieuws Fotografie Zhou Youxiang Werken in Zhengzhou Convention and Exhibition Center Square China (Rizhao) Nieuws Fotografie Zhou Youxiang In Zhengzhou Convention and Exhibition Center Square Excellence China (Rizhao) Nieuws Fotografie Zhou Youxiang Werk in Zhengzhou Convention and Exhibition Center Square, China (Rizhao) Nieuws Fotografie Zhou Youxiang Werk in Zhengzhou Convention and Exhibition Center Square China (Rizhao) Nieuws Fotografie Zhou Youxiang In Zhengzhou Convention and Exhibition Center Square (Rijou) Nieuws Fotografie Zhou Uitstekende werken verschijnen in Zhengzhou Convention and Exhibition Center Square.