Welcome

Hij LIN YISHE: de revolutionaire site beschermen is om de rode geest te erven

Hij LIN, een lid van het CPPCC-comité van Liwan District, Guangzhou, en hij Linhe, president hij Xiang Ding Culture Construction. People’s Network Ma Xianan Photo "Protection, gebruik de mooie rode revolutionaire site, we kunnen de geschiedenis beter begrijpen, het onprikkelijke geluk koesteren, koesteren en van ons land houden.

"Onlangs, Guangzhou Liwan District CPPCC-lid, hij Xiangcheng Cultural Construction Promotion Association He Linsui is een gast van Guangdong Channel" Total Round Table ".

  Als kleindochter, de belangrijkste oprichter van de Burgerlijke Revolutie, is hij Yixian, de kleindochter, hij Lin, is als de geschiedenis van het culturele congres van China ". Ze introduceerde dat in december 1941 het Japanse leger Hong Kong bezette om te zoeken naar patriottisme en anti-Japanse mensen, waaronder honderden bekende culturele mensen en Democraten in He Xiang Ding, Liu Yam, Zou Yufu.

Het Centraal Comité van de Communistische Partij van China, de secretaris van het Bureau van Zuid-China van de Communistische Partij van China.

  Het grote kamp is opgeslagen voor meer dan 100 dagen, meer dan 800 culturele mensen en patriottische Democraten, meer dan 100 internationale vrienden, en duizenden Hong Kong, Australi?, er is geen arrestatie, geen offer, en Mao Dun staat bekend als " het grootste "reddingswerk". " "Om de inspanningen van de Chinese culturele beroemdheid te vergroten om de bescherming van de site te redden, doet het actief een goed werk in het onderzoekswerk van de grootschalige redding, het is moeilijk om de kracht van individuen te beheren en moet worden geco?rdineerd en wordt geco?rasd het niveau van de overheid, inclusief de bescherming, reparatie, gebruik van de revolutionaire site. en cre?er. "Hij zei Lini. Naar haar mening speelde de culturele beroemdheid een belangrijke rol in Hong Kong. Door de kracht van de tekst roepen ze naar het nationale ontwaken, vocaliseren het Nationaal United Front van het Chinese volk.

"Een dergelijke revolutionaire geest is meer ge?rfd.

(Editor: Zhang Chenmuse, Chen Yizhu) Delen Laat meer mensen klantdownloads zien.