Welcome

26 november, er is geen nieuwe Coronavirus-pneumonie in de provincie Guizhou en vermoedelijke gevallen

Op 0-24 november 26, 2021 was er geen nieuw gediagnosticeerd case in de provincie Guizhou, en er was geen nieuwe vermoedelijke zaak. Vanaf 24:00 uur op 26 november had de provincie Guizhou in totaal 158 gevallen van lokale bevestigde gevallen, 1 geval in de diagnose van overzeese, cumulatieve genezingsgevallen, 2 gevallen van overlijden. Er waren 0 gevallen van lokale bevestigde gevallen, 0 gevallen van vermoedelijke gevallen en 0 gevallen van asymptomatische infecties.

Guizhou Provinciale gezondheids- en gezondheidscommissie herinnert eraan: de huidige binnenlandse en buitenlandse epidemische preventie- en controle-situatie is nog steeds serieus en gecompliceerd. Iedereen moet de eerste verantwoordelijke persoon van hun eigen gezondheid worden.

Blijf alsjeblieft een hoge mate van bescherming van bescherming handhaven, de epidemie vastdraaien om deze snaar te voorkomen, geen geluk bespaart, onthoud het gevaar van gevaar.

Houd u aan het wetenschappelijke slijtagemasker, handwas uw handen, altijd geventileerd, verzamel niet, onderhouden, onderhouden een veilige sociale afstand en ontwikkel goede gezondheidsgewoonten. Blijf aandacht schenken aan de dynamische veranderingen in het binnenlandse bestaan ??en bevestigde gevallen en niet-symptoom ge?nfecteerde mensen, redelijke regelingen, zoals niet-noodzakelijk, gaan niet naar het gebied met risicovol. Consolidatie van de onpratestabiele preventie- en controlesultaten, het delen van een beter leven, hebben we ons nodig om samen te werken.

Volgens de app "State Council Client" is de nationale epidemische situatie aangepast, 8 uur op 26 november 2021, 1 risicogebied in het land, 16 in het land. Hoogruimrijk gebieden (1) Liaoning (1): Dalian Zhuanghe City Xinhua Street Xiaoji-gemeenschap in de Gemeenschap (16) Liaoning (9): Quanshui Street, Ganjingzi District, Dalian City, Sunshine City Community P1 Ganjingzi District, Building 51 Nanguanling Street Gemeenschap Yao Yao Xing Road 36 Appartement Ganjingzi Chinese Way straten lopen buitenlandse gemeenschap CRL Arc de Triomphe Drie Winsun Street, gebouw 39 Zhonghua Road, Ganjingzi Street Xingli Community Huading Yuanzhuang District 10 gebouw 10 Dalian Ganjingzi District Nantuan Road Yaoxing Community Yao North Road Yaoxing Community Yao North Road, Jinpu New District, Dalian City, Dalun District, Wanke City Community Dalian Dalian Jinpu New District Street, Nancy Community, Nangota Road, Nanyong Road, No. 358, Dalian, Zhuanghe City, Dalian, Tujiang Street, Dalian, Tunnean, No. 91, Dalian, Lanbische Township Township, Dalian, Dalian, Dalian City, Dalian City, Dalian City Street Jinxiu Road 1650 MEI Xiangmei Garden Fase I Community Pudong New Area Sanlin Town Haiyang Road 1080, Xiangxiaggyuan Community, QingPu District Zhaoxiang Town Industry Road , 189, Xijiang, Jiangxi (2): Shangrao City Xinzhou District De drie gemeenschappen Jinfeng Garden Shangrao City Leadshan County Ge xiangshan Town Yunnan (2): Dehong Dai Jingluo Autonome Prefectuur Ruiyi City, Hain Island Town Source of the National Defense Street: ( Editor: Gu Lanyun, Chen Kangqing) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.