Welcome

2021 Mobile Internet Blue Book: Mobile Internet Technology Development biedt Key Assist for Media Innovation

Originele titel: 2021 Mobiel internet Blauw Boek: Op zoek naar nieuwe Fulcrum Conversie Nieuwe Power People’s Network Beijing 22 juli, China Mobile Internet Blue Book "China Mobile Internet Development Report (2021)" wordt vandaag gepubliceerd in Beijing.Onder hen, het artikel "Mobile Internet Nieuwe Technology and Media Integration Development", "Mobile Internet Nieuwe Technology and Media Integration Development" Het probleem heeft nieuwe FUNCRUMS te vinden en nieuwe stroom te converteren.De algehele snelheid van binnenlandse digitale sociale constructie kan een nieuwe kans bieden voor de transformatie van mobiel internet.

Inclusief industri?le internetten rond 5G-technologie, industrieel internet en auto-netwerken, rondom nieuwe generatie videotechnologie en kunstmatige intelligentietechnologie’s volledige internet of tactiele internet, en "Sky-Integrated Network", enz. Ze zijn allemaal betrokken. Dit vereist het versnellen van de toepassing van 5G, kunstmatige intelligentie, nieuwe generatie video, en het internet van dingen en andere nieuwe technologie?n in digitale sociale constructie, het besturen van de digitale onderlinge verbinding van sociale en fysieke ruimtes "Mensen – machine-objecten", en voortdurend sociaal bevordert Middelen Optimalisatie. Configuratie. In deze nieuwe ontwikkelingstrend moeten allerlei mobiele internettoepassingen, inclusief media-verspreiding, diepgaande veranderingen maken. Media-integratie is momenteel de huidige binnenlandse Mainstream Media Instellingen ‘werkdoelstellingen, integratie, intelligentie en mobiliteit zijn de hoofdrol. Hoe het vermogen van nieuwe technologie?n te begrijpen en de kansen die door mobiele internettransformatie worden gebracht. Media-innovatie is gesynchroniseerd Met de ontwikkeling van de digitale samenleving, die een probleem is geworden voor alle media-agentschappen.

Het Mobile Internet Application-platform is geworden van een Social Information Stream-bijeenkomst, en het platform door de aggregatie en distributie van stromen heeft de krappe integratie van online en offline gerealiseerd en de online digitale relatie is een inhoudelijke uitbreiding van de echte sociale relatie geworden, en in tijd en ruimte. Ontdoe je van de beperkingen van de entiteitenomgeving, laat sociale activiteiten laag en effici?nt opereren over een groter bereik.

Een nieuw generatie draagnetwerk vertegenwoordigd door 5G is een krachtiger operationele basis voor digitale sociale paaling en heeft een nieuwe omgeving voor de toekomst van de ontwikkeling van de media-integratie. Op dit moment blijft de binnenlandse 5G-netwerkconstructie in diepte vooruit en de industri?le volwassenheid wordt snel verbeterd.

Wanneer grote verkeersdiensten zoals ultra-high-definition video in toenemende mate de mainstream van het netwerk worden, versnelt u de intelligente capaciteit in het "cloud-tube-end" alle aspecten, die gerichte koppelingservaring garandeert voor een verscheidenheid aan toepassingen. De nieuwe architectuur van de nieuwe "wolk, knippen, zijkant en einde" zal geleidelijk aan vormen en het toekomstige cloud-netwerk is niet langer een eenvoudige gesuperponeerde relatie in de modus Ott (Herthetop) en wordt een geheel.

De verandering in het netwerk stuurt ultra HD, virtual reality (VR), 5G-toepassingen, zoals hoogwaardige vereisten van de OTT-modus naar de dynamische koppelingsmodus, inclusief media-applicaties die in fusie toenemen. Met het gebruik van kunstmatige intelligentietechnologie en nieuwe videotechnologie wordt de vraag naar het verbeteren van de identificatie en nauwkeurigheid van de target- en fragmentatiescène snel ondersteund, wat krachtige ondersteuning vereist. In 2020 zijn een reeks AI-serverproductarrays gelanceerd in China, die grote rol speelt in de obstakels die de onvoldoende hardwarecapaciteit verlicht.

Van de ontwikkeling op de lange termijn, met het feit dat de computationele eigenschappen van de complexe scènes zoals automatische rij-, automatische productie- en precisieaanbeveling, enz., Zoals het automatisch rijden L5-niveau, is 500 + tops vereist, Lokaal De uitbreiding van de chemische apparatuur is moeilijk te ontmoeten en moet worden bereikt door netwerken en delen van geweld.

In de toekomst zal het netwerk onvermijdelijk een infrastructuur in een aanzienlijke omvang worden, of de media-instelling het plannings- en gebruiksvermogen van de openbare netwerkcomputiemiddelen heeft, bepaalt of de fusiemedia realtime en effici?nt kan en in de toekomst van grote gegevens Middelen De behandeling bepaalt of een nieuwe Media State-toestand zoals aptilized video met succes kan worden uitgevoerd. Moving Edge-berekening (MbiledGEC-momputing) kan de bedrijfsvertragingen aanzienlijk verminderen, de druk van de bandbreedte op het transmissienetwerk verkleinen, de transmissiekosten verlagen, de effici?ntie van de inhoudverdeling verbeteren, de gebruikerservaring verbeteren, een belangrijke prijs-kwaliteitsvertraging heeft . Op dit moment is de industrie begonnen met het implementeren van de MEC-functie-implementatie in de architectuur van 5G en andere netwerken, voeg de berekeningscapaciteit toe aan apparaten die door de gebruikerszijde worden ingezet. In 2020 heeft MEC-technologie een enorme rol gespeeld in sommige live-uitzendingen.

Fusion Media betrekken steeds meer "Mens-machine-object" gemengde omgevingen, machines en internet van dingen die gegevens meer delen in media-inhoud bezetten.

Het Space Internet heeft een bijna volle hoekdekking van de wereld, die een factor is dat de communicatiemogelijkheden moeten worden vertrouwd in de ge?ntegreerde media.

Big Data is een belangrijke basisbron voor de digitale samenleving. Het heeft een enorme rol gespeeld in fusion-communicatie, intelligente bediening, precieze dekking en productiviteit, het versnellen van de verandering van media-integratieontwikkeling bedrijfsmodel, managementmethode, servicemodel en bedrijfsmodel.. In 2020 bleven grote media-instellingen in China de investeringen rond gegevens bedrijfscapaciteiten toenemen die zich richt op media-opgraving en precisie.

De nauwkeurige aanbeveling van het algoritme is nog steeds gericht op het mediatieveld en heeft een bredere sociale bezorgdheid geactiveerd.

In 2020 zijn de belangrijkste landen van de wereld ten zeerste bezorgd over het toezicht, de maatschappelijke verantwoordelijkheid, technische neutralisatie van het aanbevolen algoritme van het netwerkmediaplatform. Hoe te evenwicht tussen gebruikersprivacy, sociaal eigen vermogen en commerci?le ontwikkeling zal een meer diepgaande onderzoeksresultaten hebben , dat de algoritme-strategie van de ontwikkeling van de media-fusie een diepgaande impact heeft.

Tijdens het bevorderen van de ontwikkeling van de media-integratie is het noodzakelijk om geleidelijk een systematische intelligente overgang te worden van de huidige stand-alone, een-puntseffici?ntie-promotie tot het einde, wat ook een groot is om een ??grootschalig sociaal te bouwen " mens-machine-object "integratie in de toekomst. Milieu is vereist.

Dit moet trainen van vier aspecten: scene planning, cloud-samenwerking, all-round implementatie en een open ecologie tot stand brengen. Artificial Intelligence-technologie verbetert de gebruikerservaring bij het interacteren met menselijke machines, het verbeteren van de gebruikersadhesie is belangrijk, en van mens-machine-interactie tot mens-machine-koppeling zal een langetermijntrend zijn in de intelligente ontwikkeling op de lange termijn. (Editor: Luo Zhizhi, Chen Ke) Delen Laat meer mensen de aanbevolen lezen zien.