Welcome

31 Provincie Minimum Loon aanpassing wordt vrijgegeven! Is Anhui Rose?

Data-kaart. Daarnaast meldde Nanhai.com dat Hainan zal verzoeken om aan te passen of de minimumloonnorm wordt aangepast aan het ministerie van Sociaal Ministerie. In het eerste kwartaal van dit jaar werd de nationale economie goed geopend, het bruto binnenlands product was 249,31 miljard yuan, volgens de prijsberekening van de verhouding, de stijging van het jaar, steeg in het vierde kwartaal van 2020; groei in de eerste kwartaal van 2019, gemiddelde groei%.

Bij Su Hainan zei de speciale onderzoeker van de China Labor Society dat het minimumloon op veel plaatsen dit jaar werd aangepast. Het heeft de steun van de economische groei en de voorschriften van het minimale salarissysteem, dat de lage salarisarbeid bevordert. Realistische behoeften van inkomsten. Het is vermeldenswaard dat sommige bedrijven een overtreding hebben van het arbeidsrecht en de minimumloonstandaard tegen werknemersbelangen.

Volgens de dagelijkse werknemers gebruiken sommige bedrijven uitgebreid werk, elimineren het minimumloon van de voordelen van voordelen. Bovendien wordt artikel 3 van de "minimumloonvoorschriften" duidelijk, de arbeider overeengekomen overeenkomstig het arbeidsovereenkomst, en de betalingen van de arbeid in de wettelijke werkuren of contracttijd volgens het contract, en de werkgever betaalt de minimale arbeidsvergoeding . Advocaten zijn van mening dat de relevante voorschriften niet perfect zijn, en het minimale salarissysteem is een juridische vorm van het minimale salarisinkomsten om arbeidsregeneratie te handhaven na het uitvoeren van de nodige arbeidsverplichtingen. Of universiteitsstudenten en speciale werknemers ouder dan 60 jaar moeten worden ge?mplementeerd.

In feite zal het minimumloon-standaardaanpassingssysteem ook verder worden verbeterd.

Het eerste deel van het 148e hoofdstuk van het 14e vijf-vijf-jarige plan voor de Volksrepubliek China en de 2035-route-doelwitoverzicht, verbeteren het minimumloon- en loongeleidingslijnvormingsmechanisme en promoten actief het salariscollectieve consultatiesysteem.

Word dit jaar een minimumloonaanpassing? Zal je geboortestad aanpassen? (Wang Yongle) (Editor: Fan Xiaolin, Li Vang).