Welcome

Gongzhuling: Los het probleem van interne harige op, maak een soepele stad

Innovatietechnologie, verbetering. Om het probleem van de drainage op te lossen, introduceert het huisvestings- en bouwbureau de afvoer en het waterbesparende wijswaterplatform.

Op dit moment zijn de Terminal Computer Room, het grote scherm, GIS-systeem, installatie- en softwareontwikkeling van de front-end sensor, versneld, versneld 10 laaggelegen locaties, 14 riolering, 3 kunstmatige meren, 278 afvoeren, 15 riolering hoofdlijn, 4 Pompen stand-niveau, stroom, stroomsnelheid, BOD en andere parameters detectie en monitoring.

Bevordering van waterinformatie Monitoring, prognoseswaarschuwing, foutonderzoek, uniforme planning en gecentraliseerd beheer. Verminder personeelsbeheerskosten, verbetering van de noodhulpmogelijkheden, zodat het managementwerk actief is veranderd. Stabiele verbetering, kwaliteitsverbetering. Continu consolideert het "spijsverteringssysteem" van de stad, de drainage-onderhoudskosten dalen gestaag, en de regenbesparende schokdivisie is 72% in 2018, verhoogd tot 92%.

371 kilometers van het afvoersnetwerk, 4 pompstations, drainagetwerk Drie-dimensionale display, meer duidelijke basis, effici?nter, voorspeld waarschuwing is nauwkeuriger, het drainagesysteem heeft visualisatie, digitalisering, intelligentie, verdere verbeterde werkeffici?ntie en kwaliteit gevormd.

Het mechanisme verbeteren, het management verfijnen. Volg strikt de relevante normen en normen, versterken het mechanisme voor langdurige management voor de reparatie van het afvoerpijpnetwerk, de veiligheid en de beschaving, faciliteiten, Jingjingjing-dekking, focus op het korte bord, de implementatie van interval-wegafvoervoorzieningen en het systeem van de wegvluchten en het systeem drainagecapaciteit.

Reconstructie elimineert stoepinspectie goed en lage onbehagen en schade om de veiligheid van het publiek te waarborgen.

Versterk het inspectiebeheer van het North City New Area, tijdig schoon het gras, afval en blijf een schone wateromgeving bouwen. Een drievoudig beoordelingsmechanisme instellen. Via het log-systeem, dagelijkse werkbeoordeling, maandelijkse management onderhoudsbeoordeling, verbetert de geraffineerde managementbeoordelingsnormen, een effectieve prikkels en beloningen en strafmechanismen op en bevorderen en bevorderen van prima, bevorderingspromotie en het bevorderen van verfijning management blijft verdiepen.

(Yang Xiaotian) (Editor: Wang Hao Yue, Xie Long) Delen Laat meer mensen zien.