Welcome

Expert: China-Amerikaanse handelswrijving is beperkt tot de macro-economische bediening van mijn land

  Xinhua News Agency, Beijing April 9 april (verslaggever Shen Yi, Angi) Voor de recente China-Amerikaanse handelswrijving, Wang Changlin, de uitvoerende vice-president van de nationale ontwikkeling en hervorming Commissie, zei in een interview met verslaggevers op de 9e, China’s economie Is momenteel stabiel China is goed en langdurig en stabiel, de markt heeft een grote kamer, de ontwikkeling van macht, sterke taaiheid, China – Amerikaanse handelswrijving zal een zekere impact hebben op de economie van mijn land, maar de algehele impact is niet groot .

  Voor mijn land Werkgelegenheid: invloed, hebben de Verenigde Staten een lijst met belastingplichtige productaanbevelingen uitgegeven onder China’s 301-enquête op 3 april, met betrekking tot ongeveer 50 miljard dollar aan exportgoederen.

  In dit verband zei Wang Changlin dat deze grootte in 2017 11,6% van de export van China aan de Verenigde Staten is goedgekeurd, goed voor 2,2% van de totale uitvoer van mijn land.

Voorlopige maatregelen, indien dit 50 miljard US dollar-exporthandelsgoed is afgenomen, is er minder dan 0,1 procentpunten voor de economische groei. Wang Changlin verwacht dat mijn land dit jaar een verwacht doel kan bereiken van 6,5% van de economische groei van 6,5% en meer dan 11 miljoen stedelijke nieuwe baan, en het onderzoek naar de stad is 5,5%. "China-Amerikaanse handelswrijving brengt direct een beperkte werkschaal, het risico is volledig controleerbaar." Wang Changlin zei dat mechanische apparatuur, medicijnen, stalen gekleurde industrie?n geen arbeidsintensieve industrie?n zijn, sommige bedrijven zijn enigszins afgenomen tot de schoonheid Zal op grote schaal ontslagen veroorzaken; tegelijkertijd, gezien het feit dat sommige exportproducten tot andere landen of binnenlandse markten kunnen wenden, zal de feitelijke impact daadwerkelijk kleiner zijn. Hij wees erop dat de arbeidsmarktruimte van mijn land breed is. In de afgelopen jaren zijn de nieuwe technologie?n van mijn land, nieuwe producten, nieuwe technologie?n, nieuwe modellen bloeiden, het aandeel van de dienstensector in economische groei wordt continu verbeterd, en het vermogen om de werkgelegenheid in economische groei te bevorderen, is aanzienlijk verbeterd; verstedelijkingsprocessen blijven versnellen De bevordering van strategie?n voor plattelandsrevities, het biedt ook een brede marktruimte voor arbeidsverband.

  Voor mijn land Prijs: be?nvloed Wang Changlin is van mening dat het in het algemeen de ge?mporteerde landbouw- en nevenactiviteiten van mijn land, zoals MEI soja en varkensvlees een relatief beperkte impact hebben op de consumptieprijzen van de binnenlandse bewoners (CPI).

  Neem sojabonen als een voorbeeld, volgens de voorlopige schatting, wordt aangenomen dat Soja-prijzen met 25% stegen, trekt de binnenlandse CPI ongeveer 0,25 procentpunten, vlak tot het hele jaar, het wordt verwacht dat het CPI-wavecentrum in 2,4 zal blijven %, nog steeds 3% van de doeldoelen.

  "Verder gezien het alternatieve effect van andere nationale landbouw- en neventakproducten over de invoer van de VS, is de impact van mijn land op het namaak van de Amerikaanse soja, varkensvlees, enz., De impact van het binnenlandse prijsniveau zal lager zijn.

"Wang Changlin zei.

  Hij is van mening dat door de beperkte schaal van staal-, aluminiumproducten en chemische industrie voor de Verenigde Staten rechtstreeks naar de Verenigde Staten wordt ge?xporteerd, de Verenigde Staten een beperkte impact hebben op de gerelateerde exportproducten van mijn land, en de nationale industri?le producent is beperkt.

  Voor de markt van mijn land: de impact is niet groot, Wang Changlin is van mening dat vanwege het economische potentieel van mijn land, sterke taaiheid, de markt honger heeft en de kamer groot is, en de wrijving van China-Amerikaanse handel zal naar verwachting weinig impact hebben op mijn land.

  Hij analyseerde dat van de kant van de levering, de Verenigde Staten 25% van de $ 50 miljard exporthandstadingen in mijn land, zal geleidelijk stroomafwaarts stroomafwaarts stroomafwaarts van de industrieketen en de waardeketen passeren en het eindresultaat zal worden geleverd door de Exporteur, stroomopwaartse grondstoffen en componenten. De goederen en Amerikaanse aankopen zijn toegewijd aan de last van ons bedrijf.

  "Bovendien kunnen de exportbedrijven van mijn land niet alleen de binnenlandse markt en andere nationale exportmarkten kiezen, maar ook de bron van bedrijfsinventariscyclus hebben." Wang Changlin zei. Van de kant van de vraagzijde, met de continue uitbreiding van de binnenlandse consumentenmarkt van mijn land, neemt de vraag naar high-end goederen toe, en de Verenigde Staten kunnen gedeeltelijk wenden tot de binnenlandse verkoop.

Bovendien, gezien positieve factoren, zoals de binnenlandse macro-economische stabielheid, bleven de ondernemingsuitkeringen verbeteren, het prijsniveau van lage operatie, en wordt verwacht dat de financi?le markt van mijn land ook stabiliseert. "Zolang we serieus een goede zaak hebben, laat dan niet met je neus worden ingenomen, geef het voordeel volledig spel, in overeenstemming met de vereisten van hoogwaardige ontwikkeling, focus op de constructie van het moderne economische systeem, solide en ordelijk, en het leven stimuleren. En motivatie, het is volledig in staat om continue en soepele ontwikkeling te bereiken. "Wang Changlin zei.